Studio 8

Nieuw dansseizoen 2018-2019

Het nieuwe dansseizoen komt er bijna aan. Voor veel mensen is dit de tijd om te kijken welke dansles zij willen gaan volgen. Daarom hebben wij in de hele maand September een super leuke actie voor iedereen die een proefles komt volgen. Schrijf jij je direct na een proefles, proefweek of proefmaand in, dan krijg jij van ons, 10% korting op jouw abonnement, zolang deze bij Ready2Dance loopt.

 

Kies jij voor een sportschool of dansschool?

Wat past nu het beste bij mij? Ga ik naar de sportschool individueel sporten of groepslessen volgen?
Ga ik naar een dansschool? En wat is nou precies het verschil? Alleen jij kunt dit uitzoeken door daadwerkelijk heen te gaan en proeflessen te volgen!

Ik kan een heel relaas gaan houden over waarom je waar zou moeten gaan sporten, maar dat doe ik niet. Wat ik je wel wil vertellen is hoe het bij onze dansschool is!

Dansles bij Ready2Dance – Dé dansschool voor volwassenen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt om te dansen, om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Sporten/dansen, heeft zo veel meer effect wanneer je er plezier in hebt. Wanneer je gaat sporten/dansen, omdat het “goed voor je is”, maar eigenlijk helemaal geen zin hebt, dan kun je net zo goed thuis blijven. Wij kunnen met trots onze danslessen omschrijven als: Leerzaam, gezellig, hard werken, lachen, soms huilen (maar ook dat mag!) en jezelf welkom voelen. Bij ons maakt het niet uit wie/ hoe je bent, wat je doet, welke status je hebt of niet hebt, iedereen is voor ons gelijk. Wij hebben een doel, en dat is lekker dansen, even uit de dagelijkse sleur, lekker werken, zweten/ sporten. Na de laatste les blijven wij regelmatig nazitten onder het genot van een drankje.

Wat voor danslessen kun je volgen bij Ready2Dance?

Wij bieden verschillen vormen van dans aan. Wil je lekker “makkelijk” dansen, bewegen en zweten, niet te veel nadenken, en ook nog even werken aan de buikspieren en andere oefeningen. Dan is Dance Fitness de les voor jou! Elke week een andere choreografie op hiphop, R&B of Pop muziek, dan kies je voor de streetdance les. Een betere houding, versterken van spieren en jouw flexibiliteit vergroten? Essentrics is een Low-Impact, Full-body work-out, geschikt voor deelnemers van ieder niveau en leeftijd. Wil jij meer zelfvertrouwen, vrij leren bewegen, lekker dansen en ook choreografie leren? Dans is de GoGo Dance les echt iets voor jou! Voor een langere tijd (4 tot 6 lessen) werken aan een choreografie, variërend in dansstijlen, dat is Dancemix Check ons rooster wanneer wij welke les geven. Weet je niet wat bij je past? Bij ons mag je voor elke les een gratis proefles volgen. Dat betekend een week gratis sporten. Of wanneer je slim bent, deel je in een maand verschillende proeflessen in. Dat kan en mag ook! Weet je, ik ga er gewoon een leuke aktie van maken! Wat vind je hiervan:

Volg in September 2018 een proefmaand voor maar €50,00 (alle lessen!*)

Whoa, dat betekent dat jij 10 uur in de week, voor 4 weken lang de lessen mag komen volgen. *Behalve de selectie/ entertainment training. Maar dat lijkt mij logisch 😉 Kan ik je hiermee overhalen om een proefles of proefmaand te komen volgen? Ik wil graag dat je blijft bewegen en niet na jouw werk op de bank ploft en niets meer doet, behalve tv kijken. Stil zitten is slecht voor je gezondheid! Laat die spieren werken, laat het bindweefsel wakker worden en het werk doen waarvoor het bedoeld is. Maar vooral, van dansen word je blij!

Go for it, en misschien zie ik je bij ons in de studio!
Marcel – Dance Manager en docent bij Ready2Dance

Vraag een proefles of proefmaand aan